Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari 2010

selamat tinggal...2010

sedar x sedar..tinggal beberapa hari utk kita tinggalkan taun 2010..ini bermakna..:
taun depan makin lanjut usia aku..huhu..selamat tinggal zaman 20 an.. my little prince makin membesar..:),,..(leh plan ank baru..heheh..)kedut kat muka makin bertambah...tak syukeeee....(ader ker kedut..?..):p
gaji naik lagik..hehehe..(walaupun x byk..)
masuk taun ke-8 keje katBAHAGIAN PINJAMAN PERUMAHAN..(since 2004)..tak reti2 nak mintak tukau...?
dah 3 taun xnengok wayang..wawawa..selamat tinggalbaju zaman anak dara...tata..bye..bye..(dah x muat..:(...)3taunsudah dokputrajaya..kena beli henbeg baru neh..(almaklum ler..setaun sekali jerk tukar..coz aku x suka byk henbeg..)hehehe..poyos..lagi 5 taun kete nak bes bayo...waaaaaa..lambatnya..1.1lehtgk bonus ASB..ahaiii...:Dterlalau byk sukaduka taun neh..dugaaaannnnn...azam taun 2010 lom tercapai..:(..adusss...very bad..sudah 8 taun arwah 'mak' pergi tinggalkan ku..huhuhuhu..
so...2011 HERE I COME......

28 april

sajer nak kongsi2 ngan uolllsss tarikh ni..28/4/2007

first of all nak ucap terima kasih kepadA mak ayah..adikku..saudara mara..sahabat handai..jiran tetangga..yg telah menghadirkan diri dihari paling bersejarah dalam hidupku..huhu..mana taknya..ni la hari pernikahan kitowang..hmmm kenapa pilih tarikh tu..?..sebab..masa tu bukan musim tengkujuh..and paling penting masa tuh dah gaji..yahoooo...


28/4/2009....jeng..jeng..jeng..

tarikh ni jugak pada aku amat2 la istimewa buat aku..n en usben..:)
nak tau naper..ha..ni kan tarikh anniversary kitowang..n yg paling manisss..hari lahir putera kedua kami..Muhd Akif Hazim...kiranya hadiah yang x ternilai Allah bg sempena ulangtahun perkahwinan kitowang yg ke-2..shomel tak akif..hehe..idung kembang..:)..sayang sket emmuahs..

act..kitowang mmg x sangka akif akan kuar pada tarikh ini..walaupun mmg berharap2 keajaiban akan berlaku..chewahhh...Alhamdulillah..Allah maha pengasih..maha penyayang..maha mendengar..Allah kabulkan permintaan kami...(p/s: tq ayah…

dec 2010

salam uolllsss...

hmmm..dah lama x update blog nie...x der mood actually..x tau per yg nak di update walaupun byk yg nak aku citer..huhu..

citer pasai bulan 12..agak spesel ini bulan..coz we share the same month..(our besday)..biasanya kitowang celebrate sekali..hehe..senang kata en usben..(sebenornyer nak jimat..)..ihihi..jgn marah ye abang..men2 jerk..

untuk taun ni..en usben dah wuat kejutan untukku..and aku mmg amat2 terkezut..huhu..sememangnya setiap kali besdayku en usben akan wuat kejutan..cuma..aku yg tak penah wat kejutan untuknya..:(..(dah berazam kali ni..taun depan akan der surpize tu abang..:D..)...mlm tuh kul 12.00 am. tepat..en usben dah wish heppi besday..dek kerana sebelum tuh aku dah mkn ubat batuk..aku mcm mamai masa dia wish tu...maaf sekali lg ye sayang..huhu..

esoknya..nak p keje..sebelum mandi jenguk anak kecikku..OMG..akif demam..:(..aduh...cuti tinggal sehari lagik...ermmm..lama jugak aku dok pk..x per lar..wat pe sayang cuti...so aku pun dgn rela hati bercuti la …

18 Febuari 2008

"Heppy besday to u..heppy besday to u...heppy besday to Aqil...heppy besday to u.."

Aqil lahir 18/2/2008...kul 8.45 pm...kat Hospital Sultan Ahmad Shah..Temerloh..Pahang...Berat 4.0kg..huhu..operation...tekezut gak b la dokter bg tau anak aku seberat itu..pengalaman yg tak dpt dilupakan masa bersalin operation..dan aku pon tak sangka sebenarnya...mungkin aku pon dalam keadaan lemah coz aku demam masa bersalin tuh...Tapi..Alhamdullillah..sumer selamat...yg x bestnya aku kena tahan kat spital sampai seminggu huhu..coz demam x baik2..timer kasih tu my en'husben kerana sabar menunggu dari siang bawak ke malam..i luv u...










































my litte 'prince'....

Ha...ni la dia anak2 ku tercinta..yang sulung..Muhd Aqil Haziq..and yang kocik tu nama dia Muhd Akif Hazim...sumer nama ni my en 'husben' yang caik lam buku 500 nama yg elok tu...hehe..aku setuju ajer...janji elok maknanya...gambo ni diambil ketika bersiar2 waktu petang tepi tasik kat umah kitowang ...angin x baper ader..panas jugak aku rasa...tgk muka aqil da ngantuk..tapi adik tgh siok nak bergambo...
Assalamualaikum...salam sejahtera..salam satu Malaysia...



kihkih...dah berjinak2 nak tulis blog konon...ala just for fun..suka suki jerk..hehe..untuk tatapan saper2 yg sudi nak baca...hmm..aku dah pon kawen..tu dia gambaq kat sebelah tu..my en 'husben' mohd hammim mohd safwan nama dia..hehe kami dah kawen 3 taun..dah der 2 cahayamata..sumer hero..huhu...nampaknya kena plan tuk dapat 'gurgel' laks..hehe..cemana en 'husben'...