Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2014

awra 10 month

As salam

Alhamdulillah.. she was 10 month.. kalau boleh setiap perubahan diri awra mama tanak lupa.. tu yg sampai sendat2 memory henpon mama sbb sayang nak delete.. biarpun mama dah transfer ke komputer opis.. ke facebook..tak kurang juga blog... tetap mama sayang nak delete..ape kes..???..

Sepuluh bulan berlalu terasa amat singkat.. teringat2 awra pertama kali mama lepaskan bawah jagaan taska.. kat opis asik teringat2..cemana la awra.. boleh ke nak sesuaikan diri.. pertama kali jumpa pengasuh awra.. aduiii... muda remaja sgt mama tgk.. tapi mana ade pengasuh kat taska2 sekarang ni yg tua2.. yg baya akak pon susah nak tgk.. Alhamdulillah.. pengasuh Awra (cik eina) tak mengecewakan..  menjaga bayi bukanlah mudah... penat.. 

Progress Awra 10 bulan ini

Dah boleh berdiri tapi kena pegang lah..meje ke..kerusi... mmg seriau mama tgk.. tapi kang kalo tak bagi berdiri camner pulak dia maju kan..

Gigi dah keluar 2 batang kat bawah.. kemahen kalo menyusu kadang2 dia saje nyakat akak dia gigit.. awww…

Konvo Akif (Taska Pok Amai2 Hasil APM Bangi)

As salam.. salam sejahtera semua..ewahhh..hihihi...

Kali ni nak story pasai Hari Konvokesyen Akif plak.. anak ke dua akak..lepas konvo aqil 18/11 ritu.. konvo akif  20/11 pulak.. so kali ni akak dah tak leh amek cuti.. datang opis punch kad dulu..then gerak ke APM Bangi..coz tahun ni majlis konvo diadakan kat APM bangi.. senang..senang..hihihi..Start konvo pukul 10.00am .. so mengular dulu ngan aqil lepas hantar anak2 n somi.. kami p sarapan dulu area Bangi..memandangkan kete akak tak bape sihat.. terpaksa tumpang kete usben..huhu..Dah sampai sana..boleh pulak akak salah dewan.. adoiiii... hahahah..






Tadaaa... rupanya acara dah berpindah ke Auditorium Hasil.. akak baca surat ritu kata dewan Hasil..rupanya dewan Hasil tu depa wat utk jamuan..okeyy tak de hal lahh.. terkesima tgk hasil kerja guru2 .. warna warni..ceria.. ahhh..tertiba mood happy datang.. Syabas ticer2 semua.. mmg sesuai sgt ngan anak2 yg kiut2 tu..



Acara bermula.. anak2 dari 3 Taska - Jalan Duta, Cyberjaya N APM Bangi dah s…