Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2011

episod akhir novel aku....haahahah

salam uolls...
ish...ish....da malam dah...sajer nak update story lelaju coz minggu depan akan makin c buk coz udah start keje....
sebelum neh ada citer pasai aku misscarriage kan...ok....so docter bg tarikh cuci 18/11/2011 bersamaan hari Jumaat...so pukul 12 tengah malam aku dah kena berpuasa coz operasi ituh akan bermula awal pagi...kena ada kat hospital kul 7.30 am...
18/11/2011-Hospital Putrajaya-(DAY CARE)..
EH penah ke kowang sampai ke tempat ituh....hehehe..aku first time...saper penah p bilik OT (operation Theatre) tkt 1 mesti penah nengok tmpat tuh...mintak maaf kengkawan...gambo x dpt disiarkan coz amat la buruk..n x bole disiarkan...hiksss...
Sampai2 je aku disambut dengan sgt ramah oleh nurse2 kt c tuh...mula2 aku disuruh timbang berat...berat..??? rahsia...amat berat...hahahhaah..pehtu dia kasi aku baju..baju kaler putih yg seksi tuh...kat lakang ikat2 n baju hijau butang kat depan n kain ijau...eh byk nya baju...nurse tu pon ckp..baju putih pakai kat dalam...peh tu cover baju…

sambungan citer 3

salam semua..selamat pagi...:)
oh yer...sebelum nak sambung citer..nak ucap dulu..salam maalhijrah wuat semua...:D...da masuk taun baru kan...semoga kiter juga berhijrah ke arah yg lebey baik...InsyaAllah....
Cuti 3 hari kan..tapi dok kat umah jerk...x p mana2....coz ayah n mak dtg umah....suka...:D.. sambung citer rituh...aku rasa aku lupa bg tau kot ape dokte wat masa operate tuh....docte telah memotong 10 cm usus en usben...why..??? sebab usus en usben melekat n semasa docte betulkan ususnya telah bocor....ngeri kan...???...hmmm....namun itulah pengorbanan en usben ketika raya korban hari tuh....huhuhu...
haa...masa raya korban masa kowang syok2 alek kg. kumpul sesama kuarga...aku sendirian bersama anak2...mak ngan abah dah pun alek coz ader adik2 kecik yg perlukan mereka..setidak2nya en usben masih ada aku n anak2 kan...???x pe lah...oh ayah n mak x dpt datang coz pd hari ituh mereka wuat korban di kg...so aku pon x nak rosakkan sumer program...
malam raya korban....
aku alek dr hospit…

sambungan citer 2

salam sumers...
dah Jumaat pon kan... kejap je masa berlalu...nak sambung citer semalam... sampai mana erk....hmmm...ok...en usben meset kol 3 am...dia ckp dia kena admited..eh betul ker eja mcm tu...ahh lantak la janji kowang paham kan..kan...:d...aku da x sedap hati...adakah akan berulang...???
3.11.2011
hari pertama melawat en usben kat wad...sian dia....still sakit perot n belom wat ape2..masih tunggu keputusan x ray...da 4x x ray...lom namapak ape2..en usben x dibenarkan makan or minum...kena puasa...:(...sebagai isteri yg sgt sayangkan suaminya...aku datang tgk time lunch hour n petang lepas amek budak2 kat taska nun kat bangi....(en usben anta anak kat taska opis dia kat LHDN...)


sorry uolls...gambo ni gambo taun lepas...operate apendiks...taun ni nyer gambo aku x amek satu pon...coz x de mood nak amek...muka en usben sgt2 kesian menahan sakit...:(.... tapi x silap aku...wad yg sama jerk..
bila jadik mcm ni...aku jadik susah hati...mana nak pikir anak2...suami yg sakit n aku tau en usb…

sambungan citer 1

salam semua....
ok..sambung n3 semalam.. dah lama x update kan....tapi ader gak dok menjengah....tq...tq...tq...:).... lately byk mender terjadi....sedih....sadis....pilu...ngeri....ehhhh...aper kes la aku ni kan..hahahahah....errr...nak mula cemana yer...jap...jap aku nak pikir.....
ok.....dugaan demi dugaan....Ya Allah....aku redha dgn semua ini.... 1.11.2011... en usben alek dr opis...muka berkerut2....jalan terbongkok2....dalam hati...amat risau b la en usben sakit perot....isau akan berulang...operation usus setaun yg lepas...:(
kul 11 malam...keadaan en usben x berkurangan....walaupun dah nelan ubat dr kinik..x silap ubat gestrik....dia bergulung2 kesakitan...aku da x sedap ati...ajak en usben p hospital... masa tu aqil still wake up..liat pulak mata dia malam tuh...mcm tau2 jerk...akif dah tdo....tnya en usben...nak pangggil ambulans ker..dia kata x yah...leh jalan...time tuh hujan lebat...sgt suspens...paling sadis masa tuh...aqil cuba papah papa dia...walaupun dia kecil...agaknya di…