Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2014

Bertabahlah..

Dah lama tak update blog.. blogwalking rajin..mueheheh...

kedit to google
Semakin lama semakin memberat perotku.. huhu.. dan semakin lama jalan pon dah semakin lari alignment (eh betul ke eje gini)..mcm kengkang2 dah.. huhu.. dah 33 minggu kalo tak silap... sekarang sakit pinggang mmg sentiasaaaa la sakit.. jalan pun dah rasa sakit kat "tut".. kadang2 rasa mcm ader mende nak kuar dari situ.. haihhh.. takut oiii...!!!.. punggung apatah lagi.. ye la time ni sumer otot2 dok mengembang untuk menampung berat..  nak mengadu kat usben pon dah malas... tahan sendiri jerk lahhhh..huhu.. tak lama dah mama kena tahan kesakitan ni nak.. demi kamu mama akan tahan segala kesakitan.. semoga kamu selesa di dalam sana nak.. 
Tido malam bukan tak lena..hehe.. lena la setakat ni.. cuma kurang selesa.. kena pusing sana sini nak cari kedudukan yg selesa .. letih jgn kata.. lately mmg terasa sgt keletihan itu.. badan berat.. namun ape daya.. anak ramai.. kena kuatkan semangat.. gagahkan diri biarp…

Permulaan 2014

Dah 13hb rupanya.. hampir 1/2 bulan dah bulan Januari ini... haih la.. cepat masa berlalu.. tak sedar..
Baru ader masa nak up n3 pasai 2014.. hikhik.. sesungguhnya 2013 byk meninggalkan kenangan manis dalam hidup.. namun tak kurang jugak yg pahit.. tp tak berapa nak igt yg pahit tu aper.. tu tandanya tak berapa pahit la kot kan..:p

Cita2 nak bawak anak2 bercuti2 taun lepas berjaya dilaksanakan.. Alhamdulillah.. rezeki Allah bagi .. boleh bawak anak2 jalan2.. igt dah makin byk anak dok kat umah je lah kami.. syukur Allah dgn nikmatmu..

Tahun 2013 punya vacation: (alah..dalam mesia jerk pon..saje nak heboh gak..:P)

Gold Cost Morib Cameron HighlandsPulau PinangKuantan - GambangCheratingGenting HighlandsAir Terjun Kemensah (pun kena masuk jugak.. heheheh) 
Tahun 2014 insyaAllah nak bawak anak2 naik kapal terbang plak.. tiket dah booking taun lepas.. Aqil n Akif dah besar.. kali ni sure derang akan igt pengalaman naik kapal terbang cemana.. coz masa pegi sarawak dulu Aqil 3 tahun n Akif 2 t…

Aqil Masuk Sekolah

2.1.2014

Gambar aqil blurr.. pasal dia tak dok diam.. 
Tahun 2014 adalah tahun mencabar buat aku n usben.. tahun ni Aqil dah masuk Pra Sekolah.. Akif dah 5 tahun.. so tahun ni kena bangun lebih awal dr biasa.. coz Aqil masuk sekolah kol 7.30am.. selama ni dok tengok org hantar amek anak sekolah.. Yeahhh tahun ni mcm mimpi plak aku yg kena anto n amek anak sekolah.. berpeluh2 pg2 mama kau nakkk... nasib ader papa membantu mandikan 2 hero ni.. amni tak yah mandi tukar baju jerk.. tp still nak siap2kan jugak kan. oy yea... tak lama lagi ader satu lagik.. phewww... mmg kekecohan lah pagi2.. takpe.. siok jugak kecoh2 ni ye dak..??? :P..

2.1.2014 ritu aku n usben aamek cuti.. maklum ler anak first masuk sekolah.. walaupun Pra Sekolah dah mcm dajah satu pon ader aku nengok... sebab bebudak 6 tahun ni dah berada dalam kawasan sekolah kekdahnyer.. Ape pun syukur Aqil masuk Pra ni.. kalu tak kalut mama n papa nak pikior mana nak letak Aqil.. mudah2an tahun depan Akif pon dpt sekolah sama.. sena…