Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2010

18 Febuari 2008

"Heppy besday to u..heppy besday to u...heppy besday to Aqil...heppy besday to u.."

Aqil lahir 18/2/2008...kul 8.45 pm...kat Hospital Sultan Ahmad Shah..Temerloh..Pahang...Berat 4.0kg..huhu..operation...tekezut gak b la dokter bg tau anak aku seberat itu..pengalaman yg tak dpt dilupakan masa bersalin operation..dan aku pon tak sangka sebenarnya...mungkin aku pon dalam keadaan lemah coz aku demam masa bersalin tuh...Tapi..Alhamdullillah..sumer selamat...yg x bestnya aku kena tahan kat spital sampai seminggu huhu..coz demam x baik2..timer kasih tu my en'husben kerana sabar menunggu dari siang bawak ke malam..i luv u...










































my litte 'prince'....

Ha...ni la dia anak2 ku tercinta..yang sulung..Muhd Aqil Haziq..and yang kocik tu nama dia Muhd Akif Hazim...sumer nama ni my en 'husben' yang caik lam buku 500 nama yg elok tu...hehe..aku setuju ajer...janji elok maknanya...gambo ni diambil ketika bersiar2 waktu petang tepi tasik kat umah kitowang ...angin x baper ader..panas jugak aku rasa...tgk muka aqil da ngantuk..tapi adik tgh siok nak bergambo...
Assalamualaikum...salam sejahtera..salam satu Malaysia...



kihkih...dah berjinak2 nak tulis blog konon...ala just for fun..suka suki jerk..hehe..untuk tatapan saper2 yg sudi nak baca...hmm..aku dah pon kawen..tu dia gambaq kat sebelah tu..my en 'husben' mohd hammim mohd safwan nama dia..hehe kami dah kawen 3 taun..dah der 2 cahayamata..sumer hero..huhu...nampaknya kena plan tuk dapat 'gurgel' laks..hehe..cemana en 'husben'...