Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2012

Best oooo cuti..

salam...
disaat n ketika ini baby amni sedang tdo nyenyak dalam buaian..heheh.leh mama dia amek kesempatan jengah2 blog...cuma aku dok heran ngape tab aku neh x boley nak masukkan gambo...hmmm...x best naak up citer tanpa gambo neh...
haaa..baru sudah mkn ni..masak sendiri....kowang dah mkn..?.hari ni masak sup ayam jerk..makan pun tadik sambil enjut buai anak..mcm tau2 jer takder org teman dia....hmmm... sedar x sedar dah 30 hr dah...yeay....
dah x lama dah...seksa ooo berpantang neh...rasa lega dah cuti nie..hilng tekanan kerja aku rasa...leh rehat puas2...nanti da 3 bulan naik keje mula da mcm mengong wuat keje..hehhe..to kengkawan yg kojer jgn stress yer..sabo...
err...rasa ngantuk puleks..mintak diri p beradu dulu uolls...tata...

syukur Allah

salam alls...

ngah update blog sambil minum kopi cecah biskot jacob yg sedap lg x minyak...heee...

syukur ke hadrat ilahi akhirnya aku selamat melahirkan seorang puteri 29 oktober lalu...maka hari ni dah pun masuk 29 hari...huhu..lama lagi nak bes pantang...syukur sgt2 Allah makbulkan doa..n doa2 org2 yg nakkan aku dpt bb girl plak...thanks u alls...

ok..sajer nak try update guna phone aku neh..ader masa aku up story lagih...nak p mandi dulu...happy working allss...;)