Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2016

Ralat keputusan peperiksaan 2016

Assalamualaikum..

Ade akak up entri pasai keputusan anak2 kan.. rupanya ada ralat uolls.. sistem ada masalah sikit masa tu..skrg kan semua guna sistem..heheh..rupanya mmg sekolah masih kita 6 matapelajaran teras sahaja utk kiraan peratusan markah..

Ada pro n kontra bila ni terjadi.. Aqil terus tukar jadik tempat ke 7 dalam kelas.. n no.10 dalam darjah.. Akif pulak terus ke no.14 dlm kelas..dalam darjah no.23..





Apa pun tahniah la buat anak2..Mama tau korang dah berusaha.. tapi kawan2 lain lagi hebat2 kan.. kita usaha taun dpn pulak ye..

Tapi hati mama berbunga2 kembali bila tgk result peksa KAFA diorang.. n mama tak expect langsung Aqil n Akif dpt cemerlang juga..



Akak sempat snap Akif punya keputusan jerk.. Aqil lupa nak snap..hehe..





Alhamdulillah..syukur mama nak..dua2 cemerlang.. doa mama agar anak2 cemerlang dlm ilmu dunia n akhirat ye.. Tahniah anak2 .. mama terharu.. jimat dwet mama coz dua2 dpt hadiah beg sekolah Nn alat tulis..haha..

Ok korang.. kalo pikir negative. .nega…

Keputusan periksa 2016

Assalamualaikum..

Lamanya tak citer ape2 kat blog ni.. sian ..dah la blog sendu..follower sendu..penulis blog lagiii la.. hihi.. tak pa..tulis blog ni bukan akak nak cari follower..saja siok2..

Baiklah..dah akhir tahun kan.. periksa sudah.. lega hati akak..anak2 pon bebas jer main tanpa ingat buku dah.. biar la.. biar diorang rest dulu.. kasi chance.. ;)..

Zaman teknologi ni mudah kan..nak semak keputusan peksa anak2 pon mudah..debar2 nak tgk keputusan peksa.. tuhan jer la yg tau..

Ada kawan share kat laman sosial facebook.. Dr Fadhilah Kamsah kata jgn riak show keputusan peksa anak ..tunjuk slip peksa dapat 6A.. 10A..

Zaman dah berubah..teknologi canggih.. akak suka amek positif benda2 ni.. kau ingat senang ke nak dapat 6A..10A..8A..?apa salahnya ibu bapa nak share kegembiraan dengan kejayaan anak2 diorang..kita tak tak tau..mcm mana mak pak n anak2 diorang struggle nak dpt keputusan mcm tu.. Mcm2 usaha diorang buat..abeskan duet tuisyen sana sini..anak2 bekerja keras nak dpt resul…