Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2011

Privacy Kah..???

Salam sumers..

Dah hari Khamis.. iyahooo...sok dah Jumaat..lusa Sabtu...tulat Ahad....aper yg ko merepek ni labuuuuuuuuuuuuuu...ceh.. :p..

Adeh....deh... sesekali perot aku dok munyik2...berhip hop benor la dah tuh..maklumler..berbuka nasik n lepas tu dah x mkn pape..n pagi tadik ngan mata yg agak segan nak bukak minum ayaq nescafe cecah biskut lemak 'Julies'...terus segar..hehehehe..tu jerk yg hado..semalam berbuka kat luar..x msk ape2 pun...so agak perit la gaser hari neh...tapi tak per...tu kan dugaaaaannnnnn...sabo ye zam... ehhhh..udah2.. kelaut doh...bukan nak citer pasai biskut ker ayaq nescafe ker...tapi pasai 'Privacy'..

Ader pendapat mengatakan hak privacy tu tetap perlu ader walaupun kita telah berumahtangga...betui ker..???.. aper jenis privacy yg korang nak...adakah...

hanphone...
E-Mel..........
Facebook (yg x diketahui oleh suami/isteri)
Ruang

okeh..meh ckp pasai handphone dulu...aderkah korang jenis yg suka nak amek tau aper yg ader dlm hp somi or isteri korang…

Wordless Wednesday#1

salam sumers...

nak jugak ler wat N3 seperti tajuk di atas...
x perlu ulas ape2...tempek jerk gambo...heeee...
mempersembahkan...














V








PuTuS CiNtA Part II

salam Rabu sumers...^_^...

Hari ni kena bertugas kat kaunter lagik.. yahoo..leh rehat..x yah penin2 wat borang..best..best..best.. amacam pagi ni..sumer dah bekfes kerrr..?? Aku x bekfes pown arineh...:(..atas sebab musabab menggantikan poser taun lepas...dah nak pose alek x lama lagik uolls..br sibuk nak ganti pose..heh.. adakah uolls sumer udah menggantikan poser..??? kalo blum moh ler kiter same2 berposer di bulan rejab n syaaban inih... heeee...

okeh..arini coz ader masa nak hupdate blog... nak sambung lah citer semalam pasai putus cintatuh.. panjang ler plok herk citer neh.. hehehhehe... saper nak tau kesudahan citer neh angkat kain.!!..eh angkat kening ...:D.. (x lawok erk..:P)... okeh...meh amek mood uolls..kali ni lagu dendangan SALEEM.. "seribu kali sayang"..aper..??? x tau..??...p search kat en google..:D..

okeh...hari2 sahabat akan bercerita masalahnya tu.. sian gak aku nengok.. hari2 mata sembab..x cukup tidur..mau tak.. stress dok pikir sang suami ngah angau berche…

PuTuS CinTA....

Salam sumers..^_^..

Udah lama menyepi dr hupdate blog...Alhamdulillah..maseh ader yg sudi2 nak baca blog syok sendiri neh walaupun dah lama x tepek n3..timer kaseh sudi nyinggah..:D..

Kalo N3 sebelom neh agak sedey2 g tuh..N3 kali ni lagik sedey...huhuhu..sila tahan perasaan uolls..amek sket mood ala2 sedey...sambil terngiang2 bait2 lagu kumpulan "purle" CINTA DALAM HATI...kehkehkeh...kejadahnya ko zam oii...eh..eh..teruskan amek feel tuh...babap kang...

semasa aku dilanda masalah...tup2 datang seorang kawan baek meluahkan perasaan...huhu..tgk..masalah sendiri x leh settle...nak kena dengar masalah org plak kan..ye lah..x kan nak wat tak tau plak kan..kata SAHABAT SEJATI...jadik masa kawan ngah dlm kedukaan...aper la salahnya kita jadik pendengar setia..ye dak.???..

Pernah tak korang rasa cemana perasaan owang yg tengah putus kepala...eh Cinta..:D..ala..wat lawok sket pun x leh.tau la n3 ni agak siyes,,,..huh.. kalo tnya aku...jap herk..penah keeeeee...takkkkk...penah keeee....t…

Tak Bertajuk

salam selasa sumers...

pembaca blogku sekalian...(ader ler 12 owang jerk..kecoh..wekeke...)
cemana rasanya ari selasa ini..masih lom bersemangat ke uolls..??..
mari kita sama2 tarik nafas dalam2....sedutttttttttttttttttt....hembusssssssssss....
timer kaseh..dah rasa lega sket...???

3 minggu ni aku berada dlm situasi yg amat2...stress...ye..sgt2 tekanan ngan kehidupan yg kulalui dan kalau diikutkan rasa binasa..kalau diikutkan hati mati...tapi aku pilih tanak ikut mana satu dr ituh..sumernya makan diri sendiri...:(... jadi langkah yg selamat... kembali kepada Allah...ye.. hanya itu jer caranya akan wuat hati tenang... cuba sedaya upaya tidak jadikan anak2 sebagai mangsa masalah yg kuhadapi...iyer lah...mama korang hanya insan biasa anak2 ku...kadang sgt2 lemah untuk menanggung aper yg berlaku...

tapi aper lah dosa anak2 pulak..mereka mmg x bersalah..Alhamdulillah...b la kita cuba kawal emosi..sumer tuh x kan berlaku...tapi betul2 kena kuatkan semangat..dan cuba letakkan masalah ituh ke tepi.…

Hadiah dari "Firzara Collection"..:D

Salam Khamis sumer..:D

Hah dari Khamis ko...cepatnya masa berlalu kan..
hari ni gagahkan diri gak p amek parcel yg aku menang "Firzara Collection Give Away"..minggu lepas lagik da sampai..tapi x nyempat2 nak amek...

muker sonot giler dapat adiah weh...sila jgn jeles ye...heeeeheeee...

ok nak tgk aper adiahnyer..????
jeng..jeng..jengggggggggggggggggggggggggg...

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
v
V

santek ...santek..suka kain neh..ala2 batik g tuh...
ader lagik......

tadaaaaa....shawl ....pun santek...lom penah nampak lagik..design baru kot...:D...
n last sekali...sgt cute....

|||||||||||||||V


heeee...heeee....siap der reben uols...sgt comel...:D...tq Firzara...
ha...to uols yg nak tgk fesyen muslimah terkini....meh klik kat Firzara Collectioncoz mmg santek baju2 kat situ...:)..

anyway tq to Firzara Collection ... jom jom singgahblog dia..:D



--------->pssssttt: nanti nak try pakai shawl tu..tunggu next n3 k...:)