Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2013

Tak tau nak letak tajuk haper..

Lately ni susah benar  nak tidur malam...kadang2 mcm tdo2 ayam jerk..mungkin cuaca panas skrg...ehhh...kene mengena plak... sedangkan t do pon pasang ekon..huahua..sebenarnya byk benda di fikiran ni...badan letih...tapi otak ni tamo letey plak memikir...

-kepada sahabat... aku harap kau sedar aper yg tengah berlaku sekarang... sesungguhnya aku mmg ingin membantu tapi tak tau caranya... aku hanya mampu berdoa Allah memberi rahmat kepada kalian... terasa ader yg tak kena b la tgk cara...namun percayalah setiap kebaikan akan dibalas baik oleh Allah..dan sudah tentu setiap kejahatan itu akan dibalas jahat jua oleh Allah... Wallahualam.. hanya kalian jerk yg tau... hidup ini putaran roda... kena igt tuh...


-kepada teman lama... kisah kecil2 kita dah lama berlalu.. walaupun dewasa ini baru kita tau isi hati masing2...tapi itu dulu..sesungguhnya aku jugak tak tau... kita dah ader keluarga masing2...cuma Allah beri peluang temukan kita kembali dalam dunia cyber ini..perkara yg tak pernah kita…

Wong Solo Bangi - Jalan-jalan...makan..makan...

Dah lama nak update...tapi lupa..heheheh...ye..tau..da ramai yg da pegi sini kannn...aku jerk baruuu rasa ayam penyet wong solo ni... kedai dia area sekyen 7 ke 8..alah..area Gulatis...haa lakang dia...cari2 la area tuh... oleh kerana aku da mcm kemaruk sgt ngan ayam2 penyet ni..so mesti la kan kena cuba ayam penyet tersedap yg diperkatakan....
pegi hari Jumaat.. luch hour...seriusly aku mmg la tak tau betapa ramainya makhluk tuhan bernama manusia yg sgt sukakan kesedapan nasi ayam penyet wong solo ni..serius ..giler ramai orang..nyesal kuar lambat..huhu..



Ni la rupa kedai tu..nampak bangunan kaler ijo..ha dah sampai la tuh..cepat2 la caik paking...


hajat hati nak makan dalam kandang ni...tapi tak dapat...penuh...tu pon aku ngan cik tan dah dok tepi..usha2 mana tempat leh parking..mulanya aku n cik tan mcm dah putus asa nak tunggu..coz mmg penuh seat..tapiii...dah nama rezeki nak merasa...yeayyy..ader ko orang nak abes mkn..siap sedia lah nunggu tepi meja...bior cepat sket depa bangu…

Tudung chifon 3 layer

Penggemar-penggemar tudung 3 layer...saper minat e mel laju2 erk..hamreenz@yahoo.com.........sementara stok masih ader...dah tak byk kaler da tinggal ni.. ;)

CHIFON GRED AAA 3 LAYER ~ Material : chiffon crepe .. Price : RM79  KOS POS : RM6.00 semenanjung 1-2helai : RM9.00 sabah/sarawak 1-2helai Awning full chiffon .. Chiffon yang berkualiti tnggi, lembut,tidak panas, tidak kembang bila pkai..terletak elok jer......material kain,cutting dan awning setandingn dengan jenama yg popular.



 001                                         002   003                                        004   005                                        006   007                                         008
 009                                         010

Amni 5 bulan dah..

Salam uolls... dah lama x update blog...bukan malas...tidak jugak segan..tapi kekangan masa yg amat..amat tak mengizinkan..:(...sibuk ... ni pon update curi2...nak bagi korang tgk anak dara saya yg dah mula nak berdiri....oh ya..amni dah masuk 5 bulan 1/2...dah boleh merangkak n belajar nak berdiri..syabas anak..!!!..
Tapi,,bermulalah episod mama mu asik berjaga jerk..coz time gini baby akak selalu jatuh...tersembam kat lantai...haduhhh...:(..da berapa  kali amni jatuh tersembam n jatuh ke belakang akibat dari cubaan beliau nak berdiri ni...mama tak nampak kejap jerk..mcm2 dah jadik...sgt berani lah ini budak..seriau  mama huhu....
Jom tgk amni ngan cubaan beliau..heee...



ishhhh...tengok tu...kalo tak jaga mau terbalik ke belakang tuh...

mama sibuk kemas rumah...dia pon sibuk kemas buku abang2..gud..gud...kadang2 masuk dlm kabinet tv tuh..dah tersekat x ley kuat..peh tu melalak kuat2..hahaha...lucu plak...

New stock..Perfume Gred AAA

Salam semua...baru berpeluang update new stock perfumes gred AAA from dubai...sy jugak ader jual perfium ori tapi reject dengan harga RM 160-200 mengikut brand...boleh request ...;)...pada pengumpul botol minyak wangi leh tambah2 koleksi korang...heheheh..harga berpatutan..RM 60 sebotol termasuk pos..RM100 2 botol termasuk pos...sesaper minat leh inbox @ hamreenz@yahoo.com... 




Lancome La vie east belle for woman
Davidof Champion Energy for men
Dkny Golden...recomend this..
Dunhill Fresh...
Ed Hardy for woman


Love n Light Jennifer Lopez for woman


Lady Million for woman