Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2016

HAPPY BIRTHDAY AQIL-8 YEARS

Assalamualaikum..

Kejadian dah lama.. 18/2/2016 lepas.. hihi.. tapi tak kisah la kan.. masa ni besday abang Aqil.. ada gak dia tanya akak mama beli kek tak..? tapi akak kata nando kek la.. mama lom gaji.. saja la konon nak surprise dia..hihi..

Asik makan kek.. bosan plak. cupcake ni ade boss kat opis akak jual.. sedap sangat..dalam tu mcm ade inti kastard tu.. kek dia pon lembut..berkrim jerk.. so 2 hr sebelum akak try order..nasib boleh..hihih..

So petang tu Aqil n Akif  KAFA.. biasa derang akan main2 dulu ngan kenkawan.. akak amik peluang tu nak buat surprise kat dia..balik awal dr biasa.. nasib tak bertembung ngan dia masa bawak balik kek tu.. tapi..bila masuk rumah terus si Amni ngiau2 nak suh bukak.. adehhhh.. tau2 jer la bebudak tecik ni..mana dia tau erti kesabaran yg tinggi.. kejap kang dia cakap lambat laaaa abang ni..

Awal2 akak da kunci pintu.. nak stenby pasang lilin.. dalam 6.45pm gitu..dengar abang2 bukak grill rumah..terus akak laju2 p dapor pasang lilin..hehehhe.. lama gak…

Awra dah 2 tahun lebey

Assalamualaikum..

Lama sangat tak menaip sini.. malas tak tau nak habaq.. malas nak transfer gambo..padahal bnyk mende nak share..ewahhh.. ajet2 mcm ramai follower..hahahha... ade lagi ke yg dok jengah blog akak ni.. 

Petang ni keje dah settle..mungkin akak gigihkan diri nak siapkan.. sebab selalunya akak wat keje mcm angin sepoi2 bahse jerk.. lek2..:P...

Lama tak update pasai nande akak si Awra dondang ni,...dah beso pon dia..

 Tadaaaa... makan eskrem kat kenduri cikgu Eina.. Awra sekarang dah 2 tahun 3 bulan.. Allah..rindunya baby Awra.. rindu nak gomol2 bau baby dia.. sekarang kemain petah berkata2..kadang akak macam tekejut..betul ke Awra yg bercakap.. ishhh..contoh dia tanya akak gini..
"mama ke yang beli ni..?" ehhh..siap susun ayat ok..pehtu mcm2 vocab dia dah tau.. warna.. ishhh..biar betul..tapi syukur Alhamdulillah la kan.. maybe Awra cpt belajar kot.. and maybe jugak Awra membesar dikelililingi abang2 n kakak.. tu sebab dia ckp cepat..

 Bila tgk Awra membesar..sedih pon…