Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2015

Alhamdulillah..cermin baru..;)

As salam..

Syukur Allah.. akhirnya masalah cermin kete akak yg pecah ritu dah settle.. meh baca sini!..
Mcm2 perasaan ada sblm masalah tu selesai.. akak risau ayah Azwan mengamuk ke.. maki2 akak n usben ke..huhu.. Azwan n abang dia mmg tak turun main kat playground minggu tu.. kalo akak amek anak2 kat sekolah pon muka ayah Azwan tak nampak..

Ade satu hari tu..kebetulan akak naik bus sama ngan Azwan n abang dia..so masa turun bus tu akak tnya Azwan.. nape baling batu kat kete akak.. tapi bukan marah ok..tak sanggup akak nak marah bila tgk muka Azwan da mcm nak nanges..takut sgt dia... ye la..mau tak takut.. sian dia.. terus akak tak jadi tnya apa2 lagi..akak suh dia balek jerk..hihi

Akhirnya..setelah berbincang ngan usben.. kami decided mintak phone number ayah Azwan kat guru kelas Akif.. mula2 cikgu tu macam dolak dalih jugak la..Dia siap tnya nape nak no.hp ayah  dia suh akak bersemuka sendiri ngan ayah Azwan...nak bersemuka mcm mana ..sejak kejadian itu ayah azwan pon mcm mengelak j…