Langkau ke kandungan utama

Helpdesk..!!!

salam...

petang ni kena jaga MEJA PERTOLONGAN ...

sgt stess duduk sini even baru sejam lebey...:(...

mmg susah b la berurusan ngan orang neh...penin pala...

hari ni pon da kena marah..pasai pemohon x dpt ckp ngan person incharge..eiii....geram betol..

tp nak salahkan pemohon pon x boley...coz dia dah mendail beberapa jam n still x dpt tau aper
status dia...tapi yg kena hamburan amarah tu yg aku jadik spoil nak jwb kol...huh...

seb bek setengah hari sajerk...eii..pesal bdn pun rasa penat sgt neh.....hmmmmm...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Nak tau jantina anak semasa mengandung melalui selera makan

tajuk macam ye ye ajerk...heheheh...sila abaikan tajuk...sajer wuat gimik...just nak share jerk ngan korang2 pengalaman aku time preggy dulu...maklum ler mengandung pun dah 4 kali...tapi anak baruuuu 3 heheh...

1) masa pregnant aqil (anak sulung) aku suka sgt:-..

-suka sgt menda manis....kuey manis...colat...eskrim...ape2 yg manis lerrr...
-suka makan ikan...tapi x ler makan seafood lain...ikan mmg suka sgt2...
-suka tido mengiring ke kiri...(coz baby dok belah kanan...tanak tindih baby..)
-suka kemas2...masak bagai...
-suka cekodok pisang (hasilnyer anak pun suka makan pisang..hahah..)

tapi...x suka :-

-makan bege bese tuh...ala...mcm Ramlee bege tuh....x suka rasa dia...(bege mcd suka plak...hhahah..)
-x suka sgt mkn ayam or masak ayam...eee  geli rasa masa tuh...

n resultnyerr aku dapat..baby boy...;)

2)masa pregnant akif(anak ke 2)

- sama mcm pregnant aqil...suka manis2...x suka makan ayam...n sumer nyer adalah sama di atas..
- mengidam sgt nak p cameron...last2 dah 8 bulan br …

DETAILS SCAN - Pusat Rawatan Islam AZ-ZAHRA Bangi

Semalam dah janji nak sambung kan..  sebelum tu jamu mata dulu dengan roti bakar ekrim..hikhik.. ;)

 Actually ni gambo lunch semalam ngan en usben.. sementara nak tunggu appointment kul 1.30pm.. oleh kerana aku ngan usben da kenyang.. kitorang order menda ni jer kat Kopitiam Bangi kot..blakang Az zahra jerk.. masa tgk menu melior tgk roti tu plus tekak aku terasa nak makan ekrim..

 En usben sy mmg giler kopi.. so tunjuk je kat menu tu coppucino ice blended.. ntah kenapa aku ni tak baper gemar plak air2 yg di campur eskrim.. muak kot.. so usben je la minum sampei habis..
 Masa menunggu kol 1.30 pm tu aku kemain berdebar2 ..bodo sgt rasa.. takut pun ader.. mmg aku neves giler nak jumpa anak dalam perot time ni.. first time aku decided nak wat details scan ni.. sebelum ni scan2 biasa jerk..byknya kat klinik kesihatan tempat aku check up.. tapi kali ni aku nak cuba details scan ni..maklum la ..kali terakhir ngandong kot.. mueheheh.. malam tu siap berdoa mintak segalanya ok n paling aku n…

Air Terjun Kemensah (P.I.C.N.I.C) lagi.

As salam..

Minggu lepas 5/10/2013 setelah 2 minggu merancang nak berpicnik..akhirnya menjadik jugak..biarpun tak ramai tapi Alhamdulillah semua berjalan lancar ewahh..:)

So aku ngan bebudak opis (semua lelaki hahha) decided nak cuba mandi manda kat kemensah ni..terjumpa kat blog sape ntah lupa pulak..maafkan saya. huhu.. Kemensah waterfall ni dekat ngan Zoo Negara..tapi atas  lagi.. yg menariknya tempat ni ader chalet2 yg kita boleh sewa dengan harga berpatutan.

Dari Putrajaya kami berkumpul kat Petronas presint 9.. so tak ramai yg pegi..3 bijik kete jerk pun..jadik lahhh..yg lain haremmm last2 minit canceled..okey fineee!!!


Oleh kerana aku pon first time datang.. idak la aku tau mana nak pegi.. at last kete kami berenti kat chalet Celi ni.. Kononnya nak pegi ke teratak angah.. tapi non jumpa.. Celi pon celi lahhh... Konsep kat sini adalah sungai persendirian. Korang boleh sewa chalet or sewa pondok jerk macam kitorang. Adalah lebih elok kalau nak tempah chalet call dulu sebelum datan…